Σχετικά με Εμάς

Ενοικίαση Αυτοκινήτου στην Κρήτη.
Η ιστορία της επιχείρησης CarsSpot

Καλώς ήρθατε στο Cars Spot!

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1980 και μέχρι και σήμερα συνεχίζει να προσφέρει αξιόπιστα τις υπηρεσίες της. Η άψογη εξυπηρέτηση, η ποιότητα των υπηρεσιών και τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα ενοικίασης, πάντα στις καλύτερες τιμές στον κλάδο της ενοικίασης αυτοκινήτων, είναι αυτά που κερδίζουν από την πρώτη στιγμή την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Οι χαμηλές μας τιμές θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε τις διακοπές σας πιο άνετες ενοικιάζοντας αυτοκίνητο και να εξερευνήσετε το νησί της Κρήτης.

Θα σας προτείνουμε προορισμούς σε όλο το νησί όπως ΧανιάΡέθυμνοΗράκλειοΆγιο ΝικόλαοΛασίθι, Βόρεια Κρήτη που είναι η καλύτερη επιλογή για ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές χωρίς πολύ κόσμο, μυστικά που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί! Από την άλλη, γνωρίζουμε τα καλύτερα μέρη στην Κρήτη για να απολαύσετε όπως οι ντόπιοι!

Όταν θα ενοικιάσετε αυτοκίνητο από την εταιρεία μας θα είναι χαρά μας να σας γνωρίσουμε την Κρήτη όπως ξέρουμε και να κάνετε τις διακοπές των ονείρων σας!

carsspot pro 2f 1200x1200
reflection road car side view mirror

Ο στόχος μας

Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας το κατάλληλο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο με το πιο ολοκληρωμένο πακέτο ενοικίασης αυτοκίνητου. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πλήρη ασφάλιση χωρίς κανένα κίνδυνο για εσάς, χωρίς κρυφούς κανόνες στο συμβόλαιο και απεριόριστα χιλιόμετρα. Ο ΦΠΑ συμπεριλαμβάνεται στις τιμές οπότε δεν υπάρχουν εκπλήξεις στο τέλος της κράτησης και φυσικά προσφέρουμε οδική βοήθεια σε όλο το νησί 24/7.

Διαθέτουμε εξειδικευμένο και πολύγλωσσο προσωπικό πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει και να σας δώσει βασικές συμβουλές για κάθε γωνιά της Κρήτης. Επιπλέον, οι Έλληνες φημίζονται για τη φιλοξενία τους!

Το μεγαλύτερο επίτευγμά μας είναι τα χαμόγελα των πελατών μας και η συνεχής ανάπτυξή μας στην Επιχείρηση Ενοικίασης Αυτοκινήτων στην Κρήτη.

Βρείτε μας και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο οπουδήποτε με πολλές τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη. Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ηράκλειο, ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ρέθυμνο, ενοικίαση αυτοκινήτου στην πόλη των Χανίων και ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Χανίων, τα Μάλια, τη Χερσόνησο κ.λπ.

Κάντε κράτηση ενός αυτοκινήτου τώρα χωρίς κατάθεση και πληρώστε κατά την άφιξη.

Scroll to Top